Kategorie
Zobacz również tu
-
Stosuj bezpiecznie środki ochrony roślin
2024-11-18 -
Wrześniowy skup mleka
2024-11-18 -
Ceny serów w Polsce (3.11.2024)
2024-11-18
Poznaj produkty
-
K-300 Nawóz płynny makroelementowy
2012-01-16 -
AGROTRON L Deutz-Fahr
2013-02-04 -
Siatka wędliniarskia 5m Rozmiar M
2014-05-12 -
Eletor TS5
2020-02-07
Wyniki XIII edycji konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów”
14 lipca w Zamościu odbyła się XIII edycja konkursu "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów". Poniżej publikujemy wyniki.
2. podkategoria „przetwory z ryb”:
Agnieszka Pietrasiak
Żyrzyn
Szczupak marynowany
3. podkategoria „nabiał”:
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Bychawie
Masło Extra z Bychawy
4. podkategoria „miody”:
Mieczysław Janik
Pszczela Wola
gmina Strzyżewice
Miód łąkowy
II. Kategoria: ROŚLINNE
1. podkategoria „przetwory owocowe”:
Janina Bańka
Kraśnik
Gruszkowa marmoladka
2. podkategoria „przetwory warzywne”:
Jan Renkowski
Towarzystwo Popularyzacji Piękna Polesia
Kołacze
gmina Stary Brus
Borowiki marynowane
3. podkategoria „produkty zbożowe”:
Joanna Rodzik
Spółdzielnia Zaopatrzenia i Zbytu „SCh”
Opole Lubelskie
Chleb razowy
4. podkategoria „wyroby cukiernicze”
Anna Sawa
Jabłonna Majątek
gmina Jabłonna
Piernik żydowski
III. Kategoria: NAPOJE
1. podkategoria „napoje bezalkoholowe”:
Grzegorz Maryniowski F.H.U. BIOGRIM
Wojciechów
gmina Łaziska
Naturalny sok jabłkowo-burakowy
2. podkategoria „napoje alkoholowe”:
Tomasz Solis
Mikołajówka
gmina Urzędów
Jabłkówka z Mikołajówki
Czytaj dalej na następnej stronie...