Kategorie
Zobacz również tu
-
Wielkanocny koszyk jakości IJHARS - PIECZYWO
2025-04-16
Poznaj produkty
-
Eletor SYR-DT-02-W
2020-02-07 -
Podajnik torfu PT200
2012-01-10 -
Podajnik z koszem i silnikiem na dole
2016-02-05 -
SILOSY DO PRZECHOWYWANIA ZIARNA UNIA GROUP
2016-04-08 -
Agregat prądotwórczy ENDRESS ESE 3000P
2011-05-16
XII Święto Gęsi w Biskupcu
Dnia 19 lipca 2015 roku na cześć mięsa gęsiego w Biskupcu odbędzie się kolejne z cyklu imprez mięsnych - Święto Gęsi.
Plan konferencji pt. „Walory mięsa gęsiego oraz systemy jakości”
Godz. |
Zagadnienie |
Wykładowcy |
16.00 – 16.15 |
Powitanie i wprowadzenie w tematykę seminarium |
Krystyna Ziejewska – Prezes Iławskiego Stowarzyszenia Producentów Gęsi |
16.15 – 16.25 |
Szlak Polskiej Gęsiny |
Sebastian Głód Cargill Poland Menedżer ds. Kluczowych Klientów
|
16.25 – 17.10 |
Warsztaty kulinarne – szyjki gęsie faszerowane, roladki z udek gęsich, sałatka z półgęskiem
|
Paweł Sulski i Paweł Wiśniewski - Kucharze Gęsia Chata |
17.10 – 17.25 |
Przerwa kawowa |
|
17.25 – 18.10 |
Walory i wartości odżywcze gęsiny |
Barbara Sawaniewska - Dietetyk |
18.10 – 18.40 |
Rynek mięsa drobiowego |
Anna Zielińska, Agro ekspert - Bank BGŻ BNP Paribas |
19.00 |
Kolacja integracyjna przy grillu |
Obejrzyj plakat wydarzenia na następnej stronie...
