9:00 – 17:00 Regionalne Mistrzostwa Cup Tasting. Organizator: SCAE
Pawilon 7, stoisko 2
9:00 – 17:00 Mistrzostwa Polski Tea Tasting. Organizator: SCAE
Pawilon 7, stoisko 2
10:00 - 16:00 Międzynarodowa Giełda Kooperacyjna. Organizator: Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczość S.A. Pawilon 5A, stoisko 24
10:00 – 11:00 Nowe rynki- nowe możliwości – Jemen (Khaleed Alkhateeb YEMEN). Wstęp wyłącznie dla wystawców targów Polagra-Food. Organizator: MTP. Pawilon 7, sala F
10:00 – 12:00 „Success Story of Ceylon Tea” Ceylon Tea presentation and a Tea Tasting session. Organizator: Sri Lanka Tea Board. Pawilon 14, sala 3A
10.00 – 15.00 PUNKT KONSULTACYJNY: Rozwiązania z zakresu chłodnictwa, klimatyzacji, ogrzewnictwa i pomp ciepła; Bartosz Nowacki; Gospodarka odpadami - istotne zmiany wprowadzone nową ustawą o odpadach dla branży chłodniczej i klimatyzacyjnej; Krzysztof Pietrzak, Piotr Grędziński Kompleksowe konsultacje dla branży chłodniczej i klimatyzacyjnej z zakresu przepisów ochrony środowiska - omówienie najważniejszych problemów, Krzysztof Pietrzak, Piotr Grędziński. Organizator: miesięcznik Chłodnictwo & Klimatyzacja, MTP. Pawilon 4, stoisko 1
10.00 – 11.00 Prezentacja międzynarodowego projektu badawczego inicjatywy CORNET (SoLaPack). Organizator: Polska Izba Opakowań. Pawilon 3, stoisko 91
10.15 – 11.45 Projekty gościnne i emocjonalne – w jaki sposób wykorzystać ten trend komercyjnie w projektach hotelowych. Organizator: www.hostea.pl. Pawilon 7, sala 1.D
10.30 – 17.00 Optymalizacja kosztów w budynkach hotelowych. Organizator Projekt Hotel. Pawilon 7, sala 1.H
11.00 - 12.00 Prezentacja: Polska Izba Opakowań zadania, działalność, warunki członkostwa. Organizator: Polska Izba Opakowań. Pawilon 3, stanowisko 91
11:00 – 11:30 Nowe rynki- nowe możliwości - Algieria (Sarl Amistad). Wstęp wyłącznie dla wystawców targów Polagra-Food. Pawilon 7, sala F. Organizator: MTP
11.00 - 12.00 Prezentacja województwa wielkopolskiego-Piekarnia Cukiernia NATURA Zbigniew Piskorski – tradycja wypieku rogali swietomarcińskich. Pawilon 3A scena duża
11.00 – 15:45 Kulinarny Puchar Polski - Półfinał. Organizator: MTP, Wielkopolska Izba Gastronomii. Pawilon 8
11:30 – 12:00 Nowe rynki- nowe możliwości - Grecja (Panos Alexandridis). Wstęp wyłącznie dla wystawców targów Polagra-Food. Organizator: MTP. Pawilon 7, sala F
12:00 – 13:00 Sukces Kawiarni life style’owych Organizator: SCAE. Pawilon 7, sala G
12:00 – 12:30 Nowe rynki- nowe możliwości – Indie i Malezja. Wstęp wyłącznie dla wystawców targów Polagra-Food. Organizator: MTP. Pawilon 7, sala F
12.00 – 13.30 XV Konferencja Innowacje dla hoteli. Organizator Dr Lech Piotrowski. Pawilon 7, sala 1.D
12.00 – 18.00 Europejski Kongres Cukrowy „Sytuacja na rynku cukru w Polsce i Europie – otoczenie prawne i ekonomiczne”. Wstęp za zaproszeniami. Organizator: Nordzucker Polska. Hol Wschodni, Sala Zielona
12:00 – 18:00 Konferencja i panele eksperckie: Potencjał eksportowy branży polskich specjalności żywnościowych. Organizator: Agencja Rynku Rolnego. Pawilon 15, sala 1.B, 1.C
12:00 – 16:00 Prezentacja firm branży opakowań i ich ofert. Organizator: Polska Izba Opakowań. Pawilon 3, stoisko 91
13.00-14.00 Kawa w hotelarstwie. Organizator: SCAE. Pawilon 7, sala G
14.00 – 16.00 Revenue Managment na bazie kosztów. Organizator: Cloud Inustry Solution.Pawilon 7, sala 1.D
14:00 – 15:00 Konferencja KOREE. Organizator: Koree. Pawilon 7, sala G
14.00 – 16.00 Sesje promocyjno –informacyjne firm. Organizator: Polska Izba Opakowań. Pawilon 3 st. 91
14:00 – 15:00 Konferencja Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi dotycząca GMO. Obecność Pana Stanisława Kalemby Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Pani Zofii Szalczyk Podsekretarza Stanu w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Odpowiedzialny: E. Wojtysiak. Pawilon 15, sala 1D
15:30 – 16:00 Konferencja Ministra Rolnictwa RP nt. jakości żywności i współpracy. Obecność Pana Stanisława Kalemby Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Pawilon 15, sala 1F
17:00 Food Business Mixer Sala konferencyjna, WTC, I piętro
Czytaj dalej na następnej stronie...