| Autor: redakcja6

Polagra Food 2013 – przepych wiedzy, eksplozja nowości [video]

Największe spotkanie przedstawicieli rynku spożywczego – Międzynarodowe Targi Wyrobów Spożywczych POLAGRA FOOD – już za kilka dni. Wrześniowe spotkania to doskonała okazja do zapoznania się z nowościami i trendami eksponowanymi na stoiskach wystawców oraz szeroko dyskutowanymi w trakcie bogatego programu wydarzeń. Już od 23 do 26 września zapraszamy do świata inspiracji kulinarnych.


21 września, sobota


10:30 – 14:30 Wielkopolskie Forum Lokalnych Grup Działania. Organizator: MTP. Pawilon 10

9:00 – 17:00 Tradycja i Smak Polskiego Pieczywa. Organizator: Stowarzyszenie Piekarzy RP, MTP Pawilon 3A 

9:00 – 17:00 Strefa dziecka. Organizator: Urodziny z Animacjami” prowadzone przez Natalię Trojanowicz, MTP. Pawilon 3A 

 
11.00 - 12.00 Prezentacja województwa lubelskiego- Restauracja Koncertowa. Pawilon 3A scena duża 
 
11.00 - 12.00 Pokazy kulinarne- Stawy Milickie SA Pawilon 3A scena kulinarna 
 
12.00 - 13.00 Prezentacja województwa lubelskiego-Przedsiębiorstwo Społeczne ProBono. Pawilon 3A scena duża 
 
13.00 - 14.00 Prezentacja województwa mazowieckiego-Wojciech Radzikowski Piekarnia „Ratuszowa” Pawilon 3A scena duża 

14.00 - 14.20 Prezentacja województwa zachodniopomorskiego – Zespół śpiewaczy „Jagody”. Pawilon 3A scena duża 

15.00 - 16.00 Pokazy kulinarne Marcina Polusa w ramach kampanii Trzy znaki smaku, z wykorzystaniem produktów z europejskimi znakami Chroniona Nazwa Pochodzenia, Chronione Oznaczenie Geograficzne, Gwarantowana Tradycyjna Specjalność. Pawilon 3A scena kulinarna 

15.00 - 16.00 Prezentacja województwa lubelskiego-Restauracja Koncertowa Pawilon 3A scena duża 

16.00 - 16.20 Prezentacja województwa zachodniopomorskiego – Zespół śpiewaczy „Jagody” Pawilon 3A scena duża

22 września, niedziela 
 
9:00 – 17:00 Tradycja i Smak Polskiego Pieczywa. Organizator: Stowarzyszenie Piekarzy RP,  MTP. Pawilon 3A, 

9:00 – 17:00 Strefa dziecka. Organizator: Urodziny z Animacjami” prowadzone przez Natalię Trojanowicz, MTP. Pawilon 3A, 

10.00 - 10.30 Prezentacja województwa zachodniopomorskiego – Zespół „Swaty”. Pawilon 3A scena duża 

10.00 - 11.00 Pokazy kulinarne Marcina Polusa w ramach kampanii Trzy znaki smaku, z wykorzystaniem produktów z europejskimi znakami Chroniona Nazwa Pochodzenia, Chronione Oznaczenie Geograficzne, Gwarantowana Tradycyjna Specjalność. Pawilon 3A scena kulinarna 

10.30 - 11.00 Prezentacja województwa lubelskiego-Przedsiębiorstwo Społeczne ProBono. Pawilon 3A scena duża 
 
11.00 – 13.00 Uroczystość otwarcia Targów Smaki Regionów, wręczenie nagród w konkursie o medal targów Smaki Regionów. Organizator: MTP. Pawilon: 3A, scena  duża 
 
13.30 - 14.30 Pokazy kulinarne- Stawy Milickie SA Pawilon 3A scena kulinarna 
 
14.00 - 15.00 Prezentacja województwa wielkopolskiego- zespoły folklorystyczne. Pawilon 3A scena duża 
 
14.45 – 16.45 Wielki Finał XIII Edycji Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo - SMAKI REGIONÓW".  Wręczenie Pereł 2013. Organizator: Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego, MTP. Pawilon 10 
 
15.00 - 16.00 Pokazy kulinarne Grzegorza Łapanowskiego w ramach kampanii Trzy znaki smaku, z wykorzystaniem produktów z europejskimi znakami Chroniona Nazwa Pochodzenia, Chronione Oznaczenie Geograficzne, Gwarantowana Tradycyjna Specjalność. Pawilon 3A scena kulinarna 
 
15.00 - 16.00 Prezentacja województwa lubelskiego- Restauracja Koncertowa. Pawilon 3A scena duża 
 
16.00 - 17.00 Prezentacja województwa wielkopolskiego- zespoły folklorystyczne. Pawilon 3A scena duża

Czytaj dalej na następnej stronie...


Tagi:
źródło: