Kategorie
Zobacz również tu
-
Eksport towarów rolno-spożywczych z Polski
2024-11-04 -
Skup żywca rzeźnego
2024-11-04
Poznaj produkty
-
Eletor RP-105MM-R-CI-PC
2020-02-07 -
Hale dla rolnictwa
2014-07-14 -
INSOL 5
2011-03-18 -
Aplikacja dla rolnictwa TOMATINO
2020-03-13 -
Belka herbicydowa TEKLA
2023-10-10
Ceny serów w Polsce (16-22.02.2015)
W okresie od 16 do 22 lutego 2015 roku odnotowano spadek cen serów w Polsce w relacji tygodniowej. Jedynie cena sera Cheddar, Feta i serka wiejskiego wzrosła.
Ceny serów w Polsce
Cena sera Edamskiego
-
cena – 11,51 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,7%
Cena sera Gouda
-
cena – 12,10 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 1%
Cena sera Cheddar
-
cena – 11,05 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,8%
Cena sera Ementaler
-
cena – 14,18 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,8%
Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego
-
cena – 11,58 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 1,2%
Cena sera Mozzarella
-
cena – 13,39 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 1,4%
Cena sera Feta
-
cena –10,21 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,1%
Cena sera pleśniowego
-
cena – 18,74 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 2,1%
Cena twarogu min. 40%
-
cena – 9,28 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,3%
Cena serka wiejskiego min. 40% tł.
-
cena – 7,06 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,5%