Kategorie
Zobacz również tu
-
Stosuj bezpiecznie środki ochrony roślin
2024-11-18 -
Wrześniowy skup mleka
2024-11-18 -
Ceny serów w Polsce (3.11.2024)
2024-11-18
Poznaj produkty
-
Przenośniki ślimakowe P S 160
2015-12-02 -
Wał do zagęszczania gleby TRÓJKA
2014-05-07 -
PRONAR 7150
2013-02-05 -
Samojezdna platforma sadownicza marki BILLO
2013-09-25 -
Wozy paszowe Blattin SABRE
2013-08-26
2011-02-03
| Autor: kkj6
Na Dolnym Śląsku małym ubojniom klientów ciągle przybywa
To już nie jest chwilowa hossa, ale stała tendencja wzrostowa. Małe ubojnie cieszą tak ogromnym powodzeniem, że inni mogą tylko pozazdrościć.
Co skłania klientów do wyboru małej ubojni, niejednokrotnie mało znanej? No cóż, wielkość firmy nie świadczy o jakości wytwarzanego towaru.
Bardzo często małe zakłady mimo mniejszego wolumenu produkcji kładą nacisk na jakość wyrobu. Klient ma świadomość, że spożywane przez niego mięso pochodzi z Polski, a cena za nie jest adekwatna do jakości.
W celu zwiększenia liczby klientów małe przedsiębiorstwa inwestują i zakładają sklepy firmowe. W związku z tym przedsiębiorstwa dbają aby np. receptura, którą używa się od wielu lat, była zachowana w oryginalnej wersji.