Kategorie
Zobacz również tu
-
Spadki cen na stacjach paliw wyhamowały
2025-04-24 -
Nie warto zwlekać z wnioskiem o dopłaty 2025
2025-04-24
Poznaj produkty
-
Kombajn zbożowy Seria 5445 – 5465 – 5485
2011-06-29 -
Ładowarki teleskopowe Weidemann 2080T
2020-08-11 -
Siekacz do bel okrągłych RBS GOWEIL
2020-07-24 -
Gaz płynny dla rolnictwa
2015-06-08 -
Zakrętarka pneumatyczna 1/2" YATO YT-0952
2011-05-11 -
Wąż toczny 6m
2013-12-13 -
Ubijak do kiszonki
2013-07-10
2011-02-03
| Autor: kkj6
Na Dolnym Śląsku małym ubojniom klientów ciągle przybywa
To już nie jest chwilowa hossa, ale stała tendencja wzrostowa. Małe ubojnie cieszą tak ogromnym powodzeniem, że inni mogą tylko pozazdrościć.

Co skłania klientów do wyboru małej ubojni, niejednokrotnie mało znanej? No cóż, wielkość firmy nie świadczy o jakości wytwarzanego towaru.
Bardzo często małe zakłady mimo mniejszego wolumenu produkcji kładą nacisk na jakość wyrobu. Klient ma świadomość, że spożywane przez niego mięso pochodzi z Polski, a cena za nie jest adekwatna do jakości.
W celu zwiększenia liczby klientów małe przedsiębiorstwa inwestują i zakładają sklepy firmowe. W związku z tym przedsiębiorstwa dbają aby np. receptura, którą używa się od wielu lat, była zachowana w oryginalnej wersji.
