Kategorie
Zobacz również tu
-
Ocena użytkowości bydła
2024-11-06
Poznaj produkty
-
DODATKOWE WYPOSAŻENIE W UKŁADZIE JEZDNYM
2011-05-25 -
Miotacz gnojowicy
2011-05-25 -
PRZENOŚNIK ŚLIMAKOWY
2016-02-11 -
WIDŁY DO PALET seria 300/400/500/600/700
2012-01-05 -
Zgrabiarka boczna, 2,1 m
2015-07-07
2011-02-03
| Autor: kkj6
Na Dolnym Śląsku małym ubojniom klientów ciągle przybywa
To już nie jest chwilowa hossa, ale stała tendencja wzrostowa. Małe ubojnie cieszą tak ogromnym powodzeniem, że inni mogą tylko pozazdrościć.
Co skłania klientów do wyboru małej ubojni, niejednokrotnie mało znanej? No cóż, wielkość firmy nie świadczy o jakości wytwarzanego towaru.
Bardzo często małe zakłady mimo mniejszego wolumenu produkcji kładą nacisk na jakość wyrobu. Klient ma świadomość, że spożywane przez niego mięso pochodzi z Polski, a cena za nie jest adekwatna do jakości.
W celu zwiększenia liczby klientów małe przedsiębiorstwa inwestują i zakładają sklepy firmowe. W związku z tym przedsiębiorstwa dbają aby np. receptura, którą używa się od wielu lat, była zachowana w oryginalnej wersji.