Kategorie
Zobacz również tu
-
Ceny na stacjach paliw ustabilizowały się
2024-10-30 -
Unijna produkcja mięsa
2024-10-30
Poznaj produkty
-
Przyczepa paśnicza
2014-02-10 -
Nowa platforma sadownicza
2013-04-02 -
Finansowanie maszyn
2014-04-18 -
Wycinak do kiszonki
2016-01-12 -
Korpusy K80, Pitonfix, Scharmueller
2020-05-11
Ceny serów w Polsce (13.11.2016)
W okresie od 7 do 13 listopada 2016 r. w Polsce odnotowano wzrost cen większości serów w skali tygodnia. Jedynie cena sera Cheddar i Ementaler zmalała.
Ceny serów w Polsce
Cena sera Edamskiego
-
cena – 14,82 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 3,9%
Cena sera Gouda
-
cena – 15,12 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 4%
Cena sera Cheddar
-
cena – 11,58 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 5,3%
Cena sera Ementaler
-
cena – 15,60 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 2,6%
Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego
-
cena – 14,57 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,5%
Cena sera Mozzarella
-
cena – 14,06 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,8%
Cena sera Feta
-
cena – 9,95 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,5%
Cena sera pleśniowego
-
cena – 17,08 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,8%
Cena twarogu min. 40%
-
cena – 8,99 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,2%
Cena serka wiejskiego min. 40% tł.
-
cena – 6,55 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,1%