Jeśli jesteś producentem marchwi, pietruszki, pasternaku albo cebuli i potrzebujesz zniszczyć nać lub szczypior to zapoznaj się z ofertą na naszą niszczarkę.
Podczas pracy nać będzie rozdrabniana i odrzucana z lewej strony w stosunku do kierunku jazdy.
Niszczarka przeznaczona jest do rozdrabniania naci albo szczypioru przed wykopaniem warzyw z ziemi. Niszczarka nie uszkadza główki korzenia.
Naszą niszczarką możesz pracować zarówno na redlinach jak i na zagonach. Możesz również niszczyć nać/szczypior na terenach płaskich.
ZASADA PRACY
Obsługa maszyny jest bardzo prosta. Podłączasz maszynę do ciągnika, ustawiasz szerokość rzędów (rozstaw kół podporowych), ustawiasz wysokość niszczenia naci (wysokość kół podporowych) i śmiało ruszasz w pole. Jadąc z prędkością 3 – 5 km/godz możesz w ciągu dnia (ok. 10 godzin) oczyścić z naci/szczypioru około 2,5 – 3,5 ha lub więcej jeżeli rzędy są długie i nie tracisz czasu na nawrotach.
Użytkownik
MASTER PŁODOWSCY I WSPÓLNICY SP. J.
Godziny otwarcia: W dni powszechne: 8.00 - 17.00 W sobotę: 8.00 - 14.00