thumbnail
Dodane: 11 maj 2016 Aktualizowano 10 sierpień 2022

Niszczarka naci/szczypioru

Jeśli jesteś producentem marchwi, pietruszki, pasternaku albo cebuli i potrzebujesz zniszczyć nać lub szczypior to zapoznaj się z ofertą na naszą niszczarkę.
 

Podczas pracy nać będzie rozdrabniana i odrzucana z lewej strony w stosunku do kierunku jazdy.
 

Niszczarka przeznaczona jest do rozdrabniania naci albo szczypioru przed wykopaniem warzyw z ziemi. Niszczarka nie uszkadza główki korzenia.
 

Naszą niszczarką możesz pracować zarówno na redlinach jak i na zagonach. Możesz również niszczyć nać/szczypior na terenach płaskich.

 

ZASADA PRACY
 

Obsługa maszyny jest bardzo prosta. Podłączasz maszynę do ciągnika, ustawiasz szerokość rzędów (rozstaw kół podporowych), ustawiasz wysokość niszczenia naci (wysokość kół podporowych) i śmiało ruszasz w pole. Jadąc z prędkością 3 – 5 km/godz możesz w ciągu dnia (ok. 10 godzin) oczyścić z naci/szczypioru około 2,5 – 3,5 ha lub więcej jeżeli rzędy są długie i nie tracisz czasu na nawrotach.