Kani Plus
Uzupełniający produkt wzbogacony w magnez, tryptofan i specjalną substancję aromatyczną zapobiegającą występowaniu efektu kanibalizmu.
Zastosowanie:
• Kani - Plus jest specjalnie wytworzonym produktem uzupełniającym dla świń wzbogaconym w magnez, tryptofan i specjalną substancję aromatyczną, zapobiegającym występowaniu efektu kanibalizmu.
Sposób działania:
• Służy łagodzeniu agresywności i kanibalizmowi u świń, zwiększa odporność na choroby przeciwdziała nagłym przypadkom śmierci, poprawia jakość mięsa,
• Obciążenia spowodowane stresem u świń występują szczególnie w przypadku: zmiany paszy, przegrupowania, transportu, zmian temperatury, manipulacji (szczepionki),
• Kani - Plus zawiera m.in. magnez, który przeciwdziała nadmiernemu podrażnieniu komórek spowodowanemu stresem i wpływa na energetyczną przemianę materii komórek,
• Kani - Plus jako biologiczna ochrona przed stresem może zmniejszyć występowanie wielu problemów.
Analiza chemiczna:
• Magnez 8,60 %
• Sód 5,00 %
• Witamina E 20 000 mg
• Witamina K3-Men. 1 600 mg
• Witamina C 20 000 mg
• Żelazo z monohydratu siarczanu żelaza -(II) 20 000 mg
Wskazówki dotyczące podawania:
• Trzoda Chlewna: 5 kg Kani - Plus na tonę paszy przy wystąpieniu pierwszych oznak; w razie problemów z transportem: zastosowanie Kani- Plus przez ostatnie dwa dni przed transportem,
• Agresywne lochy: 20 g Kani – Plus od 112 dnia ciąży do 2 dni po wyproszeniu.
Wielkość opakowania:
• Worek 10 kg.
Użytkownik
Godziny otwarcia: Pon. - Pt. 7:30 - 16:30