W okresie od 18 do 24 lutego 2013 roku zanotowano nieznaczne zmiany w cenach produktów mleczarskich w Polsce.
Ceny masła 82% tłuszczu, 16% wody (18-24.02.2013):
Ceny mleka w proszku (18-24.02.2013):
Ceny mleka zagęszczonego (18-24.02.2013):
Ceny serwatki w proszku (18-24.02.2013):
Ceny mleka spożywczego pasteryzowanego (18-24.02.2013):
Ceny mleka spożywczego UHT (18-24.02.2013):
Ceny jogurtu naturalnego (18-24.02.2013):
Ceny kefiru (18-24.02.2013):
Cena śmietany i śmietanki (18-24.02.2013):
Cena serów (18-24.02.2013):
a) typu Edamski
b) typu Gouda
c) typu Cheddar
d) typu Ementaler
e) typu Podlaski, Zamojski, Morski
f) typu Radamer
g) typu Mozzarella
h) typu Feta
i) pleśniowe
j) twaróg min. 40% tł.
k) serek wiejski min. 40% tł.
źródło: Gospodarz.pl/FAMMU/FAPA foto:
sxc.hu