Kategorie
Zobacz również tu
-
2025-01-29
-
Wiosenne nawożenie azotem – zasady
2025-01-29 -
Skup zbóż według GUS
2025-01-29 -
Ceny zbóż w skupie (12.01.2025)
2025-01-29
Poznaj produkty
-
PRZENOŚNIK ŚLIMAKOWY Z KOSZEM
2016-02-11 -
Wał do zagęszczania gleby PARTNER I
2014-05-07 -
Przedni podnośnik ciągnika TUZ
2015-04-30 -
Przyczepy rolnicze SIPMA PR 1000 EKO
2013-07-17 -
Narzędzia do korekcji racic - kleszcze
2014-06-20
Ceny serów w Polsce (27.10-02.11.2014)
W okresie od 27 października do 2 listopada 2014 roku wzrosły ceny większości gatunków serów w Polsce w relacji tygodniowej. Spadek odnotowano jedynie w przypadku sera pleśniowego, Cheddar i twarogu.
Ceny serów
Cena sera Edamskiego
-
cena – 13,37 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1%
Cena sera Gouda
-
cena – 13,03 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,4%
Cena sera Cheddar
-
cena – 12,01 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 8,4%
Cena sera Ementaler
-
cena – 15,61 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,3%
Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego
-
cena – 13,04 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,1%
Cena sera Mozzarella
-
cena – 14,80 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,7%
Cena sera Feta
-
cena – 10,30 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,6%
Cena sera pleśniowego
-
cena – 20,70 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,2%
Cena twarogu min. 40%
-
cena – 9,33 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 1,3%
Cena serka wiejskiego min. 40% tł.
-
cena – 7,11 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,1%