Kategorie
Zobacz również tu
-
Bio Babalascy – 40 lat i złote gody
2025-01-21
Poznaj produkty
-
Kombajn zaczepiany FELIX/Z
2016-05-11 -
Avant 600
2012-01-05 -
Siewnik punktowy Tempo V Vaderstad
2020-04-15 -
GLEBOGRYZARKA seria 200
2012-01-05 -
Chlewy dla prosiąt
2014-07-10 -
Sektonyl® Hydro
2017-01-27
Ceny serów w Polsce (23.10.2016)
W okresie od 17 do 23 października 2016 r. w Polsce odnotowano wzrost cen większości serów w skali tygodnia. Jedynie cena sera Cheddar, Ementaler, pleśniowego i twarogu spadła. Z kolei cena serka wiejskiego pozostała niezmienna.
Ceny serów w Polsce
Cena sera Edamskiego
-
cena – 14,25 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,3%
Cena sera Gouda
-
cena – 14,37 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,4%
Cena sera Cheddar
-
cena – 11,54 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 2,2%
Cena sera Ementaler
-
cena – 15,08 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 3,3%
Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego
-
cena – 14,13 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,2%
Cena sera Mozzarella
-
cena – 13,56 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,2%
Cena sera Feta
-
cena – 9,90 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,5%
Cena sera pleśniowego
-
cena – 17,35 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,3%
Cena twarogu min. 40%
-
cena – 8,87 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,1%
Cena serka wiejskiego min. 40% tł.
-
cena – 6,52 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – bez zmian