Kategorie
Zobacz również tu
-
Ceny na stacjach paliw ustabilizowały się
2024-10-30 -
Unijna produkcja mięsa
2024-10-30
Poznaj produkty
-
Przyczepa paśnicza
2014-02-10 -
Nowa platforma sadownicza
2013-04-02 -
Finansowanie maszyn
2014-04-18 -
Wycinak do kiszonki
2016-01-12 -
Korpusy K80, Pitonfix, Scharmueller
2020-05-11
Ceny serów w Polsce (23.10.2016)
W okresie od 17 do 23 października 2016 r. w Polsce odnotowano wzrost cen większości serów w skali tygodnia. Jedynie cena sera Cheddar, Ementaler, pleśniowego i twarogu spadła. Z kolei cena serka wiejskiego pozostała niezmienna.
Ceny serów w Polsce
Cena sera Edamskiego
-
cena – 14,25 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,3%
Cena sera Gouda
-
cena – 14,37 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,4%
Cena sera Cheddar
-
cena – 11,54 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 2,2%
Cena sera Ementaler
-
cena – 15,08 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 3,3%
Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego
-
cena – 14,13 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,2%
Cena sera Mozzarella
-
cena – 13,56 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,2%
Cena sera Feta
-
cena – 9,90 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,5%
Cena sera pleśniowego
-
cena – 17,35 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,3%
Cena twarogu min. 40%
-
cena – 8,87 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,1%
Cena serka wiejskiego min. 40% tł.
-
cena – 6,52 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – bez zmian