Kategorie
Zobacz również tu
-
Ceny na stacjach paliw ustabilizowały się
2024-10-30 -
Unijna produkcja mięsa
2024-10-30
Poznaj produkty
-
Przyczepa paśnicza
2014-02-10 -
Nowa platforma sadownicza
2013-04-02 -
Finansowanie maszyn
2014-04-18 -
Wycinak do kiszonki
2016-01-12 -
Korpusy K80, Pitonfix, Scharmueller
2020-05-11
Ceny serów w Polsce (16.10.2016)
W okresie od 10 do 16 października 2016 r. w Polsce odnotowano zróżnicowanie poziomu cen w skali tygodnia. Jedynie cena sera Cheddar wzrosła aż o 7%.
Ceny serów w Polsce
Cena sera Edamskiego
-
cena – 14,21 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1%
Cena sera Gouda
-
cena – 14,31 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,6%
Cena sera Cheddar
-
cena – 11,80 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 7%
Cena sera Ementaler
-
cena – 15,60 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,4%
Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego
-
cena – 13,96 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,5%
Cena sera Mozzarella
-
cena – 13,54 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,3%
Cena sera Feta
-
cena – 9,85 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,6%
Cena sera pleśniowego
-
cena – 17,41 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 2,1%
Cena twarogu min. 40%
-
cena – 8,89 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,7%
Cena serka wiejskiego min. 40% tł.
-
cena – 6,52 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,6%