Sytuacja podażowo-popytowa i cenowa na rynku wieprzowiny
2024-12-17
W dniach od 9 do 15 września 2013 roku obserwowano spadek cen mleka w proszku, mleka zagęszczonego, serwatki w proszku oraz mleka spożywczego pasteryzowanego w ujęciu tygodniowym. Na stabilnym poziomie pozostały notowania kefiru. Natomiast ceny pozostałych przetworów mleczarskich wzrosły.
Ceny masła 82% tłuszczu, 16% wody (9-15.09.2013):
Ceny mleka w proszku (9-15.09.2013):
Ceny mleka zagęszczonego (9-15.09.2013):
Ceny serwatki w proszku (9-15.09.2013):
Ceny mleka spożywczego pasteryzowanego (9-15.09.2013):
Ceny mleka spożywczego UHT (9-15.09.2013):
Ceny jogurtu naturalnego (9-15.09.2013):
Ceny kefiru (9-15.09.2013):
Cena śmietany i śmietanki (9-15.09.2013):