Kategorie
Konferencja "Rynek mięsa gęsiego i jego walory"
Dodano: 2014-07-15, komentarzy: 0Start: 2014-07-19 16:00:00
Koniec: 2014-07-19 20:00:00
Gdzie: Biskupiec
Zapraszamy na konferencję „Rynek mięsa gęsiego i jego walory z okazj „XI Święta Gęsi” 19.07.2014r - Gminny Ośrodek Kultury ul. Rynek 4, BISKUPIEC
16.00 – 16.15
Powitanie i wprowadzenie w tematykę seminarium
Krystyna Ziejewska – Prezes Iławskiego Stowarzyszenia Producentów Gęsi
16.15 – 17.45
Warsztaty kulinarne – zasady przygotowywania potraw z gęsiny:
- Pokaz luzowania gęsi
- Rolada z gęsi
- Piersi gęsie na różowo
- Żołądki gęsie w śmietanie ze szpinakiem
17.45 – 18.30
Walory odżywcze mięsa gęsiego
prof. Marek Adamski Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy
18.30 – 18.45
Przerwa kawowa
18.45 – 19.30
Rynek Mięsa Gęsiego
Anna Zielińska – Ekspert ds. Finansowania Agrobiznesu – Bank BGŻ
KONFERENCJA SFINANSOWANA Z FUNDUSZU PROMOCJI MIĘSA DROBIOWEGO
Tagi powiązane z tym hasłem:
Krystyna Ziejewska, Warsztaty kulinarne, Paweł Wiśniewski, Paweł Sulski, warmińsko-mazurskie, konferencja, Anna Zielińska, Bank BGŻ
Nie ma żadnych komentarzy! Możesz być pierwszą osobą, która skomentuje tę wiadomość.