Konferencja "Rynek mięsa gęsiego i jego walory"

Dodano: 2014-07-15, komentarzy: 0
Gospodarz.pl rekomenduje!

Konferencja

Start: 2014-07-19 16:00:00

Koniec: 2014-07-19 20:00:00

Gdzie: Biskupiec


Zapraszamy na konferencję „Rynek mięsa gęsiego i jego walory z okazj „XI Święta Gęsi” 19.07.2014r - Gminny Ośrodek Kultury ul. Rynek 4, BISKUPIEC 



16.00 – 16.15
Powitanie i wprowadzenie w tematykę seminarium
Krystyna Ziejewska – Prezes Iławskiego Stowarzyszenia Producentów Gęsi

16.15 – 17.45
Warsztaty kulinarne – zasady przygotowywania potraw z gęsiny:
  • Pokaz luzowania gęsi
  • Rolada z gęsi
  • Piersi gęsie na różowo
  • Żołądki gęsie w śmietanie ze szpinakiem
Paweł Sulski i Paweł Wiśniewski


17.45 – 18.30
Walory odżywcze mięsa gęsiego
prof. Marek Adamski Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy


18.30 – 18.45
Przerwa kawowa



18.45 – 19.30
Rynek Mięsa Gęsiego
Anna Zielińska – Ekspert ds. Finansowania Agrobiznesu – Bank BGŻ


KONFERENCJA SFINANSOWANA Z FUNDUSZU PROMOCJI MIĘSA DROBIOWEGO


Tagi powiązane z tym hasłem:
Krystyna Ziejewska, Warsztaty kulinarne, Paweł Wiśniewski, Paweł Sulski, warmińsko-mazurskie, konferencja, Anna Zielińska, Bank BGŻ


Nie ma żadnych komentarzy! Możesz być pierwszą osobą, która skomentuje tę wiadomość.
Tytuł
Treść