Praca » Doradca żywieniowy
Technolog/ Inżynier Żywności
Nr referencyjny: 543620
Ważna przez:
Lokalizacja: okolice Warszawy, mazowieckie
Stanowisko: Technolog/ Inżynier Żywności
Oferent: Bank Danych o Inżynierach Żebrowscy Sp. J.
Opis stanowiska
- wdrażanie nowych technologii oraz rozwiązań technologicznych do prowadzonych procesów
- opracowanie i projektowanie autorskich receptur oraz udoskonalanie technologii wytwarzania i przechowywania, z wykorzystaniem nowoczesnych dodatków do żywności
- poszukiwanie obszarów do doskonalenia w procesach obróbki i wytwarzania wyrobów
- nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych
- ścisła współpraca z innymi działami w przygotowaniu i realizacji nowych projektów
Wymagania:
- wykształcenie wyższe w kierunku technologia żywności, analiza chemiczna, biotechnologia lub pokrewne
- znajomość przepisów prawa żywnościowego
- znajomość nowoczesnych metod utrwalania żywności oraz zastosowania dodatków do żywności
- duża kreatywność, analityczne i badawcze nastawienie do pracy
- znajomość działu ryb i dań gotowych będzie dodatkowym dużym atutem
Forma kontaktu:
Zobacz pełną treść oferty pracy
Zobacz inne oferty pracy Bank Danych o Inżynierach Żebrowscy Sp. J.
źródło: praca.pl
data publikacji: 2014-10-16