Praca » Doradca żywieniowy

Technolog/ Inżynier Żywności


Nr referencyjny: 543620

Ważna przez:

Lokalizacja: okolice Warszawy, mazowieckie

Stanowisko: Technolog/ Inżynier Żywności

Oferent: Bank Danych o Inżynierach Żebrowscy Sp. J.


Opis stanowiska


  • wdrażanie nowych technologii oraz rozwiązań technologicznych do prowadzonych procesów

  • opracowanie i projektowanie autorskich receptur oraz udoskonalanie technologii wytwarzania i przechowywania, z wykorzystaniem nowoczesnych dodatków do żywności

  • poszukiwanie obszarów do doskonalenia w procesach obróbki i wytwarzania wyrobów

  • nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych

  • ścisła współpraca z innymi działami w przygotowaniu i realizacji nowych projektów

Wymagania:


  • wykształcenie wyższe w kierunku technologia żywności, analiza chemiczna, biotechnologia lub pokrewne

  • znajomość przepisów prawa żywnościowego

  • znajomość nowoczesnych metod utrwalania żywności oraz zastosowania dodatków do żywności

  • duża kreatywność, analityczne i badawcze nastawienie do pracy

  • znajomość działu ryb i dań gotowych będzie dodatkowym dużym atutem

Forma kontaktu:

Zobacz pełną treść oferty pracy

Zobacz inne oferty pracy Bank Danych o Inżynierach Żebrowscy Sp. J.

źródło: praca.pl

data publikacji: 2014-10-16