Wychodząc naprzeciw potrzebom coraz bardziej świadomych i wymagających klientów, firma Blattin Polska Sp. z o.o. stworzyła grupę specjalistów, których celem jest opieka i doradztwo zarówno z zakresu żywienia jak i zootechniki oraz higieny utrzymania trzody chlewnej.
Specjaliści nowego działu ukierunkowani są na fermy produkujące prosięta w cyklu zamkniętym lub utrzymujące powyżej 150 loch.
Region I
Artur Turek
Dyrektor Działu Żywienia Trzody Chlewnej
Obsługa stad powyżej 300 sztuk loch
tel. kom. +48 668 116 519
e-mail: aturek@blattin.pl
Region II
Jarosław Kijo
Główny Specjalista Żywienia Trzody Chlewnej
Obsługa stad powyżej 300 sztuk loch
tel. +48 608 076 831
e-mail: jkijo@blattin.pl
Region III
Rafał Sójka
Specjalista Żywienia Trzody Chlewnej
Obsługa stad od 150 do 300 sztuk loch
tel. +48 666 016 593
e-mail: rsojka@blattin.pl
Czytaj dalej na następnej stronie...
źródło: Blattin Polska Sp. z o.o., foto:
Blattin Polska Sp. z o.o.